Hosting en webhosting via Hostingplaats.nl

VPS hosting

Bent u op zoek naar passende hosting, maar sluiten de webhostingpakketten niet aan op uw behoeften en vindt u een dedicated server te duur? VPS hosting is dan de ideale hosting voor u. U krijgt de beschikking over een eigen, virtuele server die u zelf kunt beheren. De kosten van een virtual private server (VPS) zijn vergelijkbaar met die van een hostingpakket, maar de mogelijkheden zijn talrijker.

Wat is VPS hosting?

Bij een virtual private server krijgt u de beschikking over een volledige virtuele server. Door middel van Virtuozzo virtualisatie-software wordt bij VPS hosting één fysieke server opgedeeld in meerdere, van elkaar onafhankelijk werkende, virtuele eigen servers. Het mooie aan deze techniek is dat u niks merkt van deze andere servers. Met VPS hosting beheert u uw VPS zelf en bepaalt u welke scripts en functies u op uw virtuele server installeert. Daarnaast is een virtual private server volledig schaalbaar. Dit betekent dat u gemakkelijk upgradet naar een grotere eigen server met meer ruimte.

Mogelijkheden van VPS hosting

Indien u VPS hosting bestelt, krijgt u standaard de beschikking over uw eigen unmanaged virtuele server. De term unmanaged betekent in deze dat u zelf verantwoordelijk bent voor het beheer en correct functioneren van uw virtuele server. U heeft de volledige vrijheid over de indeling en functionaliteiten van uw VPS. Een andere mogelijkheid is dat u het beheer van uw virtuele eigen server uit handen geeft en dit aan ons overlaat. In dat geval spreken we van managed VPS hosting. Elke virtual private server die we aanbieden, wordt standaard opgeleverd met een Plesk-licentie voor maximaal 10 domeinen. Met het Control Panel van Plesk beheert u eenvoudig e-mail- en webhostingactiviteiten op uw virtuele server.

Veilig uw VPS hosten

Bij ons staan veiligheid en betrouwbaarheid voor alle onze diensten voorop. Door alleen van gerenommeerde A-merken gebruik te maken, kunnen wij u garanderen dat uw virtual private server op een veilige manier wordt gehost. Al onze geavanceerde servers zijn van het bekende merk Dell, waarbij alleen de beste servers en nieuwste technieken goed genoeg voor ons zijn. Daarnaast staat uw eigen server in een hoogwaardig datacenter van euNetworks, zodat uw virtuele server een veilig onderkomen heeft. Voor betrouwbare en veilige VPS hosting bent u bij ons aan het juiste adres.